Here we live and now 2018

NDT & Korzo producties

Vlakkevloer

Dans / Ballet
THEATER HEERLEN – LIMBURGzaal

Rang 1: € 17,50

Bestel

Here we live and now is buiten Den Haag alleen in Heerlen te zien

Nederlands Dans Theater en Korzo vieren met Here we live and now het danstalent dat de stad Den Haag rijk is. In een afwisselend, avondvullend dansprogramma presenteren de beide Haagse gezelschappen samen werk van nieuw choreografietalent. Laat u verrassen door dit programma dat behalve in Den Haag alleen in Heerlen te zien is.

Dat ‘Den Haag danst’ zoemt al langer rond. Het hele jaar door is deze stad de bakermat voor nieuw danstalent, de melting pot van (inter)nationale dansprofessionals en de plek waar je moet zijn voor belangwekkende premières. Korzo en Nederlands Dans Theater presenteren in Here we live and now nieuwe choreografietalenten, zoals Amos Ben-Tal en Antonin Comestaz. Zij krijgen de opdracht een korte voorstelling te maken. Deze worden samen gepresenteerd in een afwisselend, avondvullend dansprogramma.

Korzo en NDT komen speciaal naar Heerlen om dit prachtige programma vol toptalent aan u te tonen. Laat u verrassen door de makers en geniet van de rijkdom van de ‘Haagse’ dans.

Parkstad Limburg Theaters NDT-Korzo

Parkstad Limburg Theaters NDT-Korzo