Lade Veranstaltungen
  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Skyline 14+

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Jeugd / FamilieDans / Ballet
THEATER HEERLEN – LIMBURGzaal

Een indringende theatrale dansvoorstelling over hoop, liefde en vriendschap.

Skyline gaat over het verlangen naar liefde, lef, vriendschap en een nieuwe wereld. Over je blik richten op de toekomst en de hoop die dat met zich meebrengt.

Stel je voor…
Je blik gericht op de horizon.
Achter je liggen de contouren van het bekende.
Voor je ligt een nieuwe wereld.

In Skyline kruisen de paden van vijf jonge mensen elkaar op een zoektocht naar zichzelf. Ze delen hun reis en worden zo medereizigers in hun leven. We zien een momentopname in hun ontmoeting op een plek die omgeven is door muren. Een plek die hen vastzet, die een barrière vormt en hen weghoudt van de droom die zich aan de horizon bevindt. Hun verbeeldingskracht zorgt ervoor dat de jonge dansers loskomen van hun omgeving.

Het kompas in eigen hand
Met Skyline presenteert SALLY een eigenzinnige wereld waarin virtuoze dans, muzikaliteit en vormgeving gelijkwaardig samensmelten tot één beleving. In deze indringende theatrale dansvoorstelling neemt een jonge generatie dansers het kompas in eigen handen. Samen gaan ze het avontuur aan.

Internationale choreografie
Naast nieuw werk van choreograaf Stefan Ernst verbindt SALLY in Skyline choreografisch werk van de internationale gastchoreografen Itzik Galili, Roy Assaf en Martin Harriaque.

skyline_project_sally_foto_tycho_merijn_liggend

skyline_project_sally_foto_tycho_merijn_liggend

Teilen Sie diesen Artikel!